Nova etapa per als Diables petits de Font-rubí

2019-05-30 00:00:00

Els responsables del ball de Diables dels petits de Font-rubí han decidit que és l’hora de fer un relleu i donar pas a persones que es facin càrrec de l’entitat.

Després de 18 anys al capdavant del grup gaudint i fent gaudir del foc, el Jordi Gili, Pruden Ramírez, LLuis Ortega, Felix  Tutusaus i Sebastià Moya s’acomiaden com a responsables del Diables Petits de Font-Rubí. Des de l’Ajuntament de Font-rubí volem agrair-los la seva gran dedicació, implicació i vocació durant aquest llarg període de temps.

Els antics responsables deixen pas al Xavier García, David Castellà, Esteve Térmens i Marc Cendra, que a partir d’ara seran al capdavant de l’entitat. L’Ajuntament els agraeix la seva iniciativa i voluntat de portar el grup i els desitja molta sort en aquest nou període.

 “Ens queda un bon record de totes les festes que hem gaudit junts, d'aquelles carones de por o d'alegria, o de voler ser com els diables grans”, han anunciat els antics responsables dels diables petits a través d’un comunicat. També han explicat que per a ells ha estat una experiència que de ben segur explicaran més d'una vegada; que desitgen molta sort i bon foc als nous responsables, i agraeixen a tots i totes les persones que els han donat suport durant tot aquest temps.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '04-06-2019 12:23