Carnaval a l'escola Font-rúbia


El dijous 9 de febrer, les Patges de Sa Majestat Carnestoltes aniran l’escola Font-rúbia per anunciar les consignes que durant la setmana de Carnaval tot l’alumnat haurà de complir.
Per fer patxoca i rebre-les com cal, totes i tots ens maquillarem!!!

El divendres 17 de febrer l’escola celebrarà la festa de CARNAVAL sota la temàtica “Font-d’esport”. Les disfresses preparades pels infants seran relacionades amb els diferents esports.

ENTRE TOTES I TOTS FAREM UN GRAN CARNAVAL!!!

L’ordre del dia de la festa serà:
15.10 h. Mini rua esportiva! Sortirem per la porta d’infantil i entrarem a la pista per la rampa. Esperem que tothom ens acom panyi fent gresca i xerinola!!!
15.30 h. Dansària. A la pista poliesportiva, cada grup ballarà una dansa tradicional preparada des d’Educació Física a primària i per les tutores a infantil.
16.00 h. Berenar popular. Aca barem la celebració amb un berenar gestionat per l’AMPA i amb la participació de les famílies que hi vulguin col·laborar aportant pas tissos (o quelcom per berenar).


Enguany volem que tothom si gui protagonista actiu d’aquesta festa!!! I és per aquests motiu que demanem a les famílies, amics, amigues i veïnatge que vingueu disfressats, amb algun comple ment o detall carnavalesc

Temes relacionats