A Font-rubí, tu decideixes! Vota la millor proposta.

2022-11-23 00:00:00

Després de rebre les propostes, la Comissió tècnica ha donat com a viables les dues propostes següents:

1. Millorar els espais on estan ubicades les zones per la recollida d’escombraries. Una inversió que consistiria en l’adequació dels llocs on estan situats els contenidors per la recollida de residus i la seva utilització.

2. Substitució de lluminàries VSAP per LED a diverses zones del municipi. El canvi de lluminàries té importants beneficis des del punt de vista de respecte al medi ambient i de lluita contra el canvi climàtic, a més d’una important reducció en la despesa municipal.

VOTA AQUÍ LA QUE MÉS T'AGRADI

 

El pressupost participatiu és un mecanisme de participació i gestió del municipi mitjançant el qual els veïns de Font-rubí poden decidir sobre la destinació de part dels recursos municipals, contribuint així a reforçar els valors de la democràcia participativa i a posar de relleu accions de millora del municipi que la ciutadania hagi pogut detectar i consideri que beneficien el conjunt o bona part del veïnat.

A través dels pressupostos participatius, l’Ajuntament de Font-rubí també vol incentivar la presentació d’iniciatives ciutadanes de millora del municipi que siguin respectuoses amb els drets humans, inclusives socialment i igualitàries des de la perspectiva de gènere, ètnia, etc., i sostenibles des del punt de vista ambiental.

 
QUÈ DECIDIM?
Estem decidint el destí de 20.000 € del capítol d’inversions del pressupost municipal.
 
QUI POT VOTAR?
Poden votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans del 18 d’octubre del 2022 i que estiguin empadronats al municipi abans d’aquesta data.
 
QUINS TERMINIS I CALENDARI HI HA?
Votació de les propostes seleccionades: del 23 de novembre al 4 de desembre (ambdós inclosos)
Resultats de la votació popular: A partitr del 12 de desembre
 
QUÈ NECESSITO PER VOTAR?
Només necessiteu introduir el DNI (8 dígits + lletra sense espais ni guions) o, en el cas de no tenir-ne, la targeta de residència (X, Y o Z +7 dígits + lletra sense espais ni guions) o el passaport ( si no teniu DNI o NIE caldrà posar el número de passaport tal i com es va entrar en el registre d'empadronament de l'Ajuntament). També haureu d'indicar la vostra data de naixement, els cognoms i nom i la vostra adreça.
 
QUANTES PROPOSTES PUC PRESENTAR?
Podeu presentar una proposta per persona.
 
PUC VOTAR MÉS D'UNA VEGADA?
No, si voleu votar dues vegades a través d’Internet el sistema no us deixarà. IMPORTANT: Suplantar la identitat d'altre a l'hora d'emetre un vot és considerarà com a vot nul.
 
COM PUC VOTAR?
Podeu votar a través del portal web de l’ajuntament de Font-rubí www.font-rubi.cat mitjançant qualsevol dispositiu electrònic (mòbil, tauleta, ordinador, etc.) amb connexió a Internet. Si voleu també podeu sol·licitar l’ajut del personal de l’OAC de l’Ajuntament per omplir el formulari. Els responsables municipals us ajudaran a votar si els hi demaneu. També s’estableix que en el mateix període de votacions i en horari d’oficines (de 9 h. a 14 h. i els dimarts també de 16 h. a 20 h.) podeu fer la votació presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (O.A.C.). Igualment si teniu qualsevol dubte o incidència us podeu desplaçar a les dependències municipals, o bé trucar al tel. 93 897 92 12.

LES MEVES DADES SÓN CONFIDENCIALS? Sí. Tant el vot com les dades del padró són confidencials. Només s’utilitzarà el número de document d’identitat i la data de naixement per comprovar l’empadronament.
 

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '23-11-2022 09:57